Uleiul de măsline extra virgin koroneiki e un produs pe care l-am mai comercializat în Cluj în 2012-2015 cât a existat acolo RoBadunas, firma noastra de comerț intra-comunitar cu produse grecești pentru HoReCa.

Calitate excelentă, aciditate sub 0,3% și cel mai important, nu e un ulei din amestecuri.

Acest ulei se reîntoarce acum prin intermediul acestui blog către voi.

Canistra de 5l (cel puțin pentru început voi merge pe acest ambalaj exclusiv) este comercializată prin Badunas Grecia, firma noastră aici.

Livrăm numai persoanelor care pot ridica uleiul și se află în orașele în care are birouri Lilian express sau Perla Trans.

Din cauză că produsul vine din Grecia, nu poate fi returnat și plata se face înainte de expedierea produsului prin depunere bancară în contul firmei noastre.

Cum comandați

 Uleiul de măsline pornește din Pirgos, Ilias cu una din cele 2 firme de transport colaboratoare: Lilian Express si Perla Trans.

Livrăm deocamdată numai în orașele în care acestea au birou, sau pot preda colete. Asta înseamnă că nu vă pot oferi livrare la domiciliu deocamdată.

Comanda se achită în prealabil prin depunere bancară în contul firmei noastre pe care îl primiți în mesaj de comandă pe Facebook sau Instagram chat, urmând ca ulterior acesteia, uleiul să fie exediat în următoarea zi în care firma de transport trece prin oraș: luni, miercuri sau vineri.

Pentru comandă am nevoie de nume, oraș și număr de telefon.

!Lista orașelor în care vine Lilian sau Perla!

Dacă doriți să cumpărați ulei de măsline extra virgin Olympia, primul pas ar fi să sunați la sediul firmei de transport din orașul Dvs. să vă asigurați că puteți ridica uleiul de acolo în intervalul orar în care sunteți disponibili / disponibile.

Costul canistrei metalice de ulei de măsline extra virgin il veti afla cu un simplu mesaj in contul de Facebook. Motivul pentru asta e ca pretul fluctueaza si se schimba des si asta e la nivel international, nu e ceva in controlul meu. Banii se pot depune cu ușurință dacă aveți ebanking sau printr-o depunere bancară în euro la ghișeul băncii Dvs.

Mulțumesc pentru încredere și pofta mare!

Distribuie