Cum mi-am planuit viata

Cu totii functionam si simtim diferit experientele din viata. Pe fiecare dintre noi altceva ne motiveaza sa ne schimbam radical viata sau sa dorim sa evoluam mereu.

Pentru mine povestea e una clasica, as spune.

Dupa studii, am inceput sa muncesc la Cluj, imi iubeam jobul si eram mandra de independenta mea financiara, prima data de cand ma stiam. Iubeam si orasul insa mereu aveam sentimentul ca sunt turist la Cluj si ca nu e asta ce vreau.

Avusesem experienta de ‘Work & travel student’ in Grecia pentru cateva luni, suficient cat sa inteleg ca vreau in viata mea: soare, mare, mancare buna si vederi nesfarsite paradisiace.

Am pus pe-olalta un ‘vision board’ adica o tabla cu pozele care insumeaza visele mele cele mai indraznete si lucrurile pe care mi le doream de la viata care atunci erau exact asta: doar vise!

Am gasit cu greu o poza de atunci, desi a fost mult mai aglomerata tabla asta a mea cu poze. Avea in plus fata de mare, Grecia, o poveste de dragoste ca in filme, o fata creata fericita, un stil de viata sanatos si cateva obiective materiale pe care cu totii ni le dorim – si un deal cu vita de vie & maslini.

Am pus tabla asta in fata patului meu, la Cluj, sus pe mobila, si zilnic visam ca traiesc tot ce e in ea.

 

Tot ce e necesar e rabdarea

Dupa aproximativ 2 ani de la momentul acesta, am venit in concediu in Grecia, l-am cunoscut pe viitorul sot si asa a inceput povestea care urma sa imi schimbe viata si sa ma ajute sa bifez toate pozele alea…

Articolul de fata nu are vreo morala anume nici nu e scris cu nici un alt motiv decat sa va povestesc cum eu am invatat, ca in viata, totul e posibil si ca noi suntem primii si uneori unicii care ne punem frane! Testat!

Totul e posibil

Distribuie